Personlig eller privat

Några dagar utan bloggande har det blivit. Först en helg med fullspäckat schema och sedan veckans första dagar med fokus och tankar på annat håll. Ibland blir det så och ibland är det nödvändigt.

Ibland funderar jag på hur bloggen speglar mig och den jag är. Hur mycket jag skriver om mitt liv, vad jag väljer att skriva om och vad jag behåller för mig själv och de människor som står mig nära. Tanken med bloggen är ju att visa vem jag är och den representerar mig i allra högsta grad. Men den är bara en del av mig. För mig handlar det om en balans mellan att vara personlig men inte privat. Jag visar inte hela mig och delar inte mina innersta tankar gällande vissa saker. Men när det gäller de saker jag väljer att skriva min personliga åsikt. För min är det viktigt att få ha den privata sidan också. Där kan jag få stänga in mig, vara ledsen och samla energi om jag behöver. Där finns även hopp, glädje och förväntan. Där finns många av mina vänner och min familj, men även mitt arbete och andra fritidsintressen som inte har så mycket med träningen att göra.

Tänk på att bloggen är den sida jag väljer att visa er andra. Den visar inte hela mig. Så är det med alla bloggar. Finns det något ni är nyfikna på är det bara ni frågar. Kanske svarar jag… Kanske inte…

En reaktion på “Personlig eller privat

  1. Pingback: Mitt aktiva liv på sociala medier | Ida Johansson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *