Spinning på WorldClass

Helgen som var inleddes med ett provpass spinning på WorldClass. Svetten rann efter första låten. Vet inte om det berodde på passet eller att det var varm och dålig luft redan när vi startade. Instruktören är egentligen nygammal för mig. När jag tränade på WC för typ 7 år sen körde jag ofta för henne. Hårda och intensiva pass. Skön träning där hon verkligen får en att ge det lilla extra. Ingen vila, bara kötta på!

På en femgradig skala får detta pass en 4:a. Mycket bättre än många andra pass jag har kört. Jag skulle gladeligen köra detta vecka ut och vecka in. Nöjd varje gång efter att ha tagit ut mig. Ledd av en instruktör som peppar deltagarna att prestera mer än man tror man klarar av. För en femma saknar jag den magiska känsla som jag vet att ett spinningpass kan ge mig. En upplevelse där jag smälter in i en slags symbios med musiken och cykeln. Där jag knappt lägger märke till de andra deltagarna. Jag är måhända kräsen men jag tillbringar gärna många timmar på cykeln så jag har all rätt att vara det. Jag har lite svårt att sätta fingret på vad som saknades på passet i fredags och inte var det mycket. Jag tror att det delvis var spinningsalen. Det kändes inte som om den förändrats på 7 år. Ganska slitet med andra ord. Musiken var också bra. Men den var kanske lite för enformig för min smak. Svårt att förklara, för jag gillade den. Allt kan inte passa alla och det gäller att hitta sin egen magi i träningen. Men som sagt, ett bra pass som jag gärna skulle köra igen!!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *