Senaste dagarna i full fart

Det händer mycket på alla fronter i mitt liv just nu. Kort sammanfattning av de senaste dagarna.

Tisdag eftermiddag ägnades åt avslappningens tecken. Jag och fina Jenny åkte och gjorde en ansiktsbehandling. Avslappnande och skönt. Tid för njutning och eftertanke. Att rå om sig själv och ge själen energi.

På kvällen var planen att jag skulle köra intervaller med NocOut. Men alltså träning klockan 20 är inte min grej. Jag ligger oftast i sängen före 22. Så det fick räcka med spinning den dagen.

Onsdag morgon vaknade jag med en fantastisk energi i kroppen. Det blev en löprunda på morgonen. Lätt jogg blev ett hyfsat distanspass för att va mig i den form jag är i nu. Solen sken och -5 när jag gav mig iväg.

Onsdag eftermiddag var jag privat i allra högsta grad. Inget mer om det.

Idag har jag varit på Feelgood i stan och pratat som en del i min utvärdering av gym i Linköping. Jag ligger i startgroparna än, men håll utkik. Känslan jag har med mig från Feelgood är bra över lag! Mer om det en annan gång.

På kvällen firade vi världens prins. Ture 2 år. Mosters ögonsten. Han älskar Mumindalen bland annat och idag sa han att jag var Barba Fin. Han vet hur han ska samla pluspoäng hos moster! Ture firades med thaimat och glasståg!!!

20120308-220327.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *