Tempo

Det är fantastiskt när kroppen svarar på tempo. Idag var tanken att jogga kanske 7-8 km. Jag gav mig iväg i fantastiskt solsken och 4 plusgrader. Förutsättningarna var toppen. Jag kände direkt att kroppen kändes bra även om det var tungt. Det blir ingen topptid idag tänkte jag innan jag tittade på klockan. Oj! Uppvärmningstempo på 5:20 brukar inte va min grej. Jag omvärderade snabbt passet från ett joggpass till ett något kortare tempopass. I mina tempopass har jag som mål att öka tempot utifrån dagsform. Inga förbestämda hastigheter.

Kroppen kändes bra hela tiden och med facit i hand har min löpfria månad ändå gett resultat. Skidorna har gett mig en bra grundträning. Det är en fantastisk känsla när kroppen svarar på tempo och orkar hålla ihop.

2 reaktion på “Tempo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *