Helg som gett energi

Igår hämtade jag energi genom att få egentid i soffan när Daniel var och simmade. Jag läste ut en bok och slötittade på TV. Vi såg även massa skidor och skidskytte på TV. På kvällen tog vi med middagen till Becca och Peter. De behövde bli serverade lite 🙂

Idag stod klockan på alarm fast det är söndag. Det är ju vasaloppssöndag. God frukost och stämning i soffan.

20120304-133342.jpg
Både jag och D blev sugna på att åka Vasaloppet.

Nu sitter jag i soffan och hejar på Bergman som ligger tvåa i jaktstarten i VM-skidskyttet. Jag är ombytt med löparkläderna och ska ge mig ut på en runda mellan herrarnas och damernas skidskytte. På fötterna har jag mina nya strumpor från Gococo. Turkosa och fina.

20120304-133650.jpg
Det har varit en lugn och skön helg, fullt med energi och skön tillvaro. Jag älskar att vara i farten men ibland är det precis sådana här helger jag behöver. Inga måsten, inga planer, spontana beslut, härligt socialt umgänge, motion, skidor på tv och god mat. Kära D har kanske känt att det hänt lite för lite men jag får gottgöra det i veckan. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *