Hatkärlek

Jag har en hatkärlek till morgonträning verkligen.

Det är inte så skönt att pallra sig upp ur sängen när man skulle kunna ligga kvar. Det kan vara riktigt svårt för att komma i säng i tid kvällen innan, även om jag vet att jag skulle komma upp och morgonträna mycket mer om jag gjorde det.

Det som är fantastiskt är dock känslan av att redan har avklarat sin träning när man sitter på jobbet hela dagen. Det är skönt att veta att man kan åka hem och göra andra saker som måste göras eller bara slappa. Träningen är ju redav avklarad. Idag ska vi ha möte på jobbet till 18 och sen buss hem som tar nästan en timma. Eller så får man en härlig dag med dubbelpass om man vill det.

Imorse var det segt att komma upp. Men jag fick verkligen till ett toppenpass i bassängen. Det var inte alls mycket folk och distansdelen gick bra. Behövde inte alls vila så mycket. 1050m med en lite längre vila vid 500m och ett par kortare vid 300m och 700m. Sen drog Lotta med mig på intervaller, 6*50 meter. Gött att ta ut sig lite. Sedan simmade vi ner 150m. Härligt trött var jag efter det passet. Tack Lotta för pepp och bra upplägg. Du inspirerar mig att få mer kvalitativt upplägg på simpassen.

Jag är tacksam för en bra träningskompis i Lotta!!!

4 reaktion på “Hatkärlek

  1. Jag är ju verkligen ingen morgonmänniska men de gånger jag tar mig iväg på just morgonträning så blir jag helt frälst. Man blir klar och pigg hela dagen, och grymt skönt att ha det gjort så man slipper kvällsträna. Har en förhoppning om att bli piggare mot våren 😉

  2. Och jag är tacksam för en bra träningskompis i Ida! 🙂 Vi peppar varandra. Lustigt det där att vi sällan är sega båda två samtidigt. Är jag opepp och trög, så är det du som drar och pushar och tvärtom! Tänk vilken tur man kan ha! 🙂

    Morgonträning blev av idag iaf. Pilates innan frukost, därefter löpning och styrka innan jag avslutar med simning. Hoppas du har riktigt kul på Training day!

    Massa kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *