Halvrörig vecka med Training Day

Veckan som började igår känns lite smått kaotisk och det känns som om jag inte kan planera den riktigt som jag vill. Men så är det ibland. Allt behöver inte bli perfekt och enligt förväntningarna. Ibland är det mindre stressande att försöka vara flexibel och bara ta det som det kommer. Jag har två bra träningsveckor bakom mig och träningen kan inte alltid vara helt i fokus.

Det blev ingen träning igår. Jag fick hämta D på akuten efter att han fått sy ett finger. Sen var det matlagning och styrelsemöte resten av kvällen. Kom i säng en timma senare än vanligt, så tankarna på morgonsim slog jag bort redan innan jag somnade. Jag måste vara utvilad för att orka träna. Tanken är att få till löpning ikväll. Antingen intervaller med NocOut eller en tur hemma. Får se vad som passar in bäst. I övrigt ska jag försöka få till ett simpass och ett löppass till innan fredag.

På lördag ska jag och D vara med på NocOut’s Training day. Massa träning hela dagen! Känns gött att få en sådan dag när jag inte kom iväg på The Nike Blast. Vårt schema ser ut så här på lördag:

11:00 Spinning 30 min (Mia Kromnow)
11.30 Spinning 60 min (Anna & Fredrik Carlén)
12:45 BodyPump 45 min (Lovisa Egedal)
14:00 Ultimate Functional Strength 45 min (Alle Weckfors)
15:00 Yoga 45 min (Hans Nydahl) 

Misstänker att jag kommer somna gott på lördag kväll och vakna med träningsvärk på söndag. Härligt!!! Ska se till att få med kameran också så jag kan ta lite bra bilder under dagen…

2 reaktion på “Halvrörig vecka med Training Day

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *