Medlemmar i NocOut.se

Efter lång betänketid (inte för jag vet vad vi funderade på egentligen) så har jag och D äntligen blivit med klubb. Förra veckan registrerade D oss som medlemmar hos NocOut.se. Anledningarna är flera och en av dem är att vi tycker om att träna med andra. Vi är båda sociala och umgås gärna med männiksor som delar vårt främsta intresse, träningen. Lite nya bekantskaper är aldrig fel. Vi känner några som redan är medlemmar och detta var också en bidragande orsak. Dessutom är det för Daniels del flera där som tränar inför Ironman Kalmar. Detta innebär att han får mer träningskompisar som tränar med samma mål. Sen är det även roligare att springa för en klubb i tävlingar som man ställer upp i.

Så jag hoppas att detta medlemsskap ska medföra mycket på både det sociala och träningsmässiga planet. Kanske kanske kanske gör jag debut redan ikväll på deras intervallträning. Jag är inte alls i den löpform jag borde vara i, men någonstans måste jag ju börja. Så även om jag nästan kommer avlida så hänger jag nog på Daniel och kör premiärträningen ikväll.

4 reaktion på “Medlemmar i NocOut.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *