Träning och ny sockerutmaning?

Det ligger ett paket och väntar på posten. Inga nyheter hemma i skåpet den här gången, men likväl saker som vi använder nästan dagligen och som är slut hemma. Både D-vitamin och gojibärsförrådet ska äntligen fyllas på.

I övrigt så väntar ett härligt intervallpass på schemat idag. Det ska betas av direkt efter jag kommit hem. Därför fyller jag på med lite mellanmål iform av turkisk yoghurt och bär.

I övrigt funderar jag på att återuppta mitt sockerlöfte som jag körde under 3 veckor i november. Sedan årsskiftet har jag följt några personer på twitter i sockermatchen. Och fler och fler verkar haka på trenden. Jag inspireras såklart av andra och vet att det de flesta dagar i november inte var jättejobbigt att klara av det. Och då hade jag nolltolerans. Sara skriver om det och ger tips på saker man kan lyxa till det med istället och Alexia har precis hakat på. Så det kan vara så att det imorgon påbörjas ytterligare en utmaning i mitt liv, ytterligare en match mot sockret… Håll ögonen öppna så får ni se om jag hakar på…

4 reaktion på “Träning och ny sockerutmaning?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *