Energigivande helg

Söndag kväll och jag har inte bloggat en enda gång på hela helgen. Lite medvetet för att koppla bort mig lite och samla energi i mig själv och de människor jag har omkring mig.

I fredags efter jobbet var jag helt slut. Vi skippade faktiskt den planerade träningen, köpte semlor och mös hos min syster med familj en stund. Med lilla T får man 110% kärlek och det ger energi. Känns som helt rätt val helt utan känslor att jag borde tränat.

På kvällen var jag hos världens bästa Jenny. Hon bjöd på lax i viltsås. Smarrigt som bara den. Ingen efterrätt och det var bara bra efter semlan tidigare. Hos Jenny får man energi och kan prata av sig lite jobb. Hon är bra!

På lördagen sov vi länge och gick upp ännu senare. Precis vad vi behövde. På eftermiddagen var det dags för veckans långpass löpning. 10 km i lugnt tempo. Ganska trött i kroppen, men det gick. Jag körde tre varv i spåret där de nu äntligen verkar ha lagat de flesta lamporna.

På kvällen bar det av till goda vänner i Norrköping. Egengjord sushi stod på menyn. Det var fantastiskt gott. Mycket godare än de flesta köpta jag ätit. Gott vin och sällskapsspel roade vi oss med.

20120122-184417.jpg

20120122-184423.jpg

Idag blev det god frukost med massa smarrigt att välj på. Vi åt bland annat ägg, smoothie, rostat bröd, te och yoghurt. Sen slappade vi i soffan en stund innan vi åkte mot Linköping.

Dagens middag blev en variant av det Jenny lagade i fredags. Kyckling i viltsås. Jag delade kycklingen i bitar och stekte med timjan, salt och peppar. Såsen bestod av grädde, mjölk, viltfond med kantarellsmak, honung, lingon och timjan. Detta åt vi dagen till ära med färsk spenatpasta.

Jag är tacksam för att jag har människor runt omkring mig som kan ge mig energi när jag behöver det.

20120122-185834.jpg

2 reaktion på “Energigivande helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *