Kroppen vill inte alltid som huvudet

Just för tillfället försöker jag överleva dag för dag känns det som. Planen idag var att komma iväg från jobbet i tid, ta en löptur och sen hoppa direkt ur löpkläderna och i baddräkten. Jag är så sugen på att simma. Men men idag gick det inte som planerat.

Efter ett par timmars övertid kom jag hem till ett tomt hus. Skallen var helt tom samtidigt som det mest snurrade tankar om jobbet. Jag lade träningsplanerna på hyllan när jag kämpade på jobbet. Väl hemma hade träningslusten inte alls kommit tillbaka. Jag hade redan planerat vad jag skulle laga för mat. Att jag skulle krypa upp i soffan och läsa en bok.

Vad tror ni min kropp gör då??? Jo jag går tydligen raka vägen och byter om till träningskläder. Kroppen ville verkligen träna, huvudet inte alls. I tisdags var det tvärtom. Då ville huvudet men inte kroppen. Det passet blev tungt, långsamt och bara jobbigt. Idag gick det betydligt snabbare. Skönt att känna att jag inte tappat allt tempo.

Och inte nog med det. Igår kom världens bästa sambo hem med paket. En mössa, väst och ett par vantar. Mössan gjorde premiär dag. Jätteskön!!!

20120119-205150.jpg

På fötterna hade jag dessa härliga kompisar!!!

20120119-205314.jpg

Idag är jag tacksam över att jag har en kropp som inser sitt eget bästa och drar mig ut på löprundor fast huvudet säger något annat.

En reaktion på “Kroppen vill inte alltid som huvudet

  1. Åh så bra. Kroppen är en finulig makapär! Här har jag sådan grym träningsvärk efter tisdagens NMT pass att jag bokade av torsdagskvällens pass och flyttade det till lördag i stället. Jag kunde knappt lyfta armarna ovanför huvudet igår…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *