Tungt i skallen, tungt i benen

Jobbet just nu tar fullkomligt musten ur mig. Jag känner mig lätt stressad och det dyker upp mer saker än vad som avslutas. Men snart är det driftsättning i projektet och efter det lättar det förhoppningsvis lite. Igår och idag har jag varit helt mentalt utmattad när jag gått från jobbet.

Idag på lunchen fick jag släppa tankarna på jobbet lite och åt lunch med en vän som behövde lite uppmuntran och pepp. Jag åt en smarrig sallad med bland annat kyckling, bacon, persisk couscous, edamamebönor, fetaost och lite andra grönsaker.

20120117-204509.jpg

Idag var ju dagen som jag skulle starta mitt löpprogram för halvmaran. Kroppen värkte av trötthet när jag satt på bussen. Jag ville bara krypa ner i soffan med min bok när jag kom hem. Men jag förberedde maten, tog en macka och ett glas mjölk och bytte sedan om.

6 km lugn jogg stod på schemat och det var överkomligt kände jag. Men idag var det tungt. Jobbet surrade fortfarande i skallen och mentalt blev det en kamp. Men jag lunkade på. Tempot blev visserligen lugnare än schemat sade, men vad gör det? Jag tog mig ut och den bästa träningen är den som blir av.

Hur gick er träning idag?

Kvällens middag blev ryggbiff med sås och ugnsbakade rotfrukter. Ingen bild
För maten ligger redan i magen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *