Inte helt hundra…

… och nu börjar jag tröttna. Jag kan inte säga att jag direkt är sjuk. Men min kropp känns inte helt hundra. Det började förra torsdagen. Jag vaknade på morgonen och kände det som om jag höll på att bli sjuk. Men det gick över på ett par timmar. Det har dock kännts likadant varje morgon sedan dess. Förutom igår och idag, då har det inte ens gått över under dagen. Det känns ansträngt i halsen/luftrören, men inte så mycket att jag störs jättemycket av det. Jag är lite irriterad i halsen, men inte så mycket att det gör ont.

Jag känner mig inte så sjuk att jag inte borde jobba. Men inte heller så frisk att min hjärna och kropp arbetar med full kapacitet. Det är en svår avvägning och den påverkar såklart även träningen. Jag vågar inte träna och jag klättrar snart på väggarna. #50challenge ligger jag inte riktigt i fas med heller.

Men idag så tog jag mig en promenad i spåret. Jag sitter hemma och jobbar så att mina kollegor inte ska behöva bli smittade. Så då ägnade jag lunchtimmen åt en promenad med Susen.

Snart är det helg och då ska jag bara slappa i soffan med en bok och lite skidor på TV. Ha en bra helg alla fantastiska människor. Ta hand om er och glöm inte att släppa taget ibland. Alla måsten man har är faktiskt inte alltid måsten… Man kan strunta i att göra saker och ta det lugnt istället!

En reaktion på “Inte helt hundra…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *