Frukost #1

Första frukosten ur nya frukostboken blev en önskan från Susen; blåbärsgröt.

20111123-142205.jpg

Ser kanske mer ut som banangröt. Med är är i alla fall rågflingor, vatten, salt, frysta blåbär och skivad banan enligt receptet. Jag lade till krossade linfrön. Blåbären ska kokas med gröten och bananen ska på efteråt.

Mitt betyg är sådääär. Men jag är helt övertygad om att det beror på blåbären. Jag tycker om rågflingegröt annars ju. Ska definitivt testa igen för att ge det en ny chans. Jag stod mig väldigt länge på den dock. Det är bra!!!

4 reaktion på “Frukost #1

  • Nej ingen mjölk för min del inte…
   Receptet kommer här:

   1 dl rågflingor
   1 krm salt
   2,5 dl vatten
   1 dl frysta blåbär
   1 banan

   Koka allt utom banan så länge som det står på paktetet att flingorna ska koka. Skiva på den efteråt.
   Jag hade krossade linfrön i också.

  • Nej ingen mjölk för min del inte…
   Receptet kommer här:

   1 dl rågflingor
   1 krm salt
   2,5 dl vatten
   1 dl frysta blåbär
   1 banan

   Koka allt utom banan så länge som det står på paktetet att flingorna ska koka. Skiva på den efteråt.
   Jag hade krossade linfrön i också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *