Kvalitetshelg

Den här helgen har andats kvalité och välbefinnande rakt igenom. Precis vad som behövs ibland. Många härliga minnen och uppdateringar om varandras liv. Vissa av tjejerna har jag regelbunden kontakt med, men inte alla.

Efter den sköna fredagskvällen hann jag med lite pepparkaksbak hos min syster innan bästaste Stina kom från Borås för att sluta upp med oss andra. Vi stack in till stan och slöt upp med de andra. Efter en god lunch begav vi oss till CH för att träna Kettlebells. Frida hade fixat en instruktör som körde ett pass med oss. Det var jobbigt, svettigt, utmanande och jätteroligt. Verkligen en träningsform som passar mig. Vill definitivt köra igen.

Efter passet blev det dusch, bubbel och fix innan vi begav oss ner på stan för middag. Jag åt timjanmarinerad renfilé, med rostade rotfrukter och rödvinssky.

Idag har det varit lite segt. Träningsvärken är inte ens skön den här gången. Det smärtar. Jag har fikat hos syster, gjort müsli och skinkstek samt börjat julpysslet lite. Ni får se en annan dag vad det ska bli.

20111120-193032.jpg

20111120-193308.jpg

20111120-193317.jpg

20111120-193326.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *