Härlig helg!!!

Det har varit en helg med lite olika inslag. Fartfylld men även lite lugn och ro.

I fredags blev det en helkväll med några toppentjejer. Ladies Night var bra med sällskapet var det bästa. Vi var ute och dansade och hade roligt. Tror inte jag varit ute och dansat på typ 2 år. Det är inte min grej längre. Som student levde jag ett helt annat liv än idag. Jag är glad för att jag haft den tiden också, men jag saknar den inte det minsta.

Lördagen var jag rätt seg. Jag och Becca slappade i soffan framför idol-reprisen. Sen var vi på Ikea och Blomstertorget en sväng. Shoppade första julsakerna och lite blommor till krukorna utomhus. På kvällen blev det film och pizza med Daniel, Becca och Peter. Inte ofta vi äter sånt. Men ibland kan man unna sig skräpmat.

Idag har det varit lite hemma-fix på schemat. Tvättat, handlat, lagat mat och planterat blommor. Becca och jag tog en fantastisk promenad i höstsolen. Den gav verkligen energi.

Matlagningen idag bestod av 2 storkok. Nötfärsbiffar med fetaost på 1,6 kg köttfärs. Några åts med sallad och resten hamnade i frysen. Efter det åkte lergrytan fram. I den hamnade det ner morötter, purjolök, rotselleri, ingefära, äpple, äppeljuice, soja och en bit benfri kotlettrad. Den delades sedan upp i matlådor tillsammans med blomkålsris, haricot verts och sås. Ska bli gott med lunch imorgon!!!!

Ett tips om ni ska laga mat där det t ex behövs äppeljuice som för mig idag, är att köpa på barnmatsavdelningen. Då får man utan tillsatt socker.

20111023-224806.jpg

20111023-224757.jpg

20111023-224814.jpg

En reaktion på “Härlig helg!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *