Måndagar med ös

Sedan 5 veckor tillbaka i tiden har mina måndagar varit fullspäckade. Jobb och fotokurs, blandat med möten och annat fix. Fullt ös hela tiden och så stupar jag i säng när jag kommer hem. Igår var sista tillfället på en bra fotokurs. Nu ska jag bara få igång mitt fotande lite mer.

Jag ser dock fram emot att måndagarna blir lite mer fria. Fria att planera in träning på.

Vet inte om jag hinner få in någon träning idag heller. Ture behöver sin moster idag och då ställer jag ju alltid upp!!! Men förhoppningsvis hinns det med ett löppass efteråt.

Men först en fullspäckad dag på jobbet. Jag hoppas på en effektiv dag så att jag kan bocka av minst 3 saker på listan!!!

Okej, detta skrevs imorse, men verkar inte bli uppdateras förrän nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *