Som dag och natt…

Igår var jag på ett lunchpass pilates. Jag har inte kört det på ett par år. Men träningssugen som jag var, undersökte jag vilka lunchpass som gick och det var inte så mycket att välja på. Jag ger pilaten en chans tänkte jag. Passet vad okej. Instruktören förklarade tydligt och bra. Men hon var sååå oengagerad. Hon låg och tittade in i väggen som om hon vore i en annan värld. Inte direkt så att jag kommer gå dit regelbundet direkt.

Så imorse var jag på spinning med Jeffery som instruktör. Längesen jag var på hans pass. Men åh vilken skillnad från passet igår. Här har vi en kille som får en att ta ut det lilla extra. Engagerad och peppande! Nu frågar jag mig själv varför jag inte går på hans pass regelbundet.

4 reaktion på “Som dag och natt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *