Morgonrutiner

En bra morgonrutin kan rädda en hel dag. En kaosartad förstör den dock sällan. Men jag gillar struktur och planering på morgonen. Dock ser denna rutin olika ut från dag till dag eller vecka till vecka. Det viktiga för min del är att jag hinner tänka igenom det dagen innan. Vart ska jag vara med jobbet? Ska jag träna och vad? Vad ska jag ta med att äta? Hur ska jag ta mig dit jag ska? Har jag bra koll på det så vet jag när jag måste gå upp för att hinna med allt. Jag vaknar oftast när sambon går upp. Halvsover tills han säger hejdå. Sen vaknar jag till. Senaste veckorna har jag unnat mig 20 minuter att läsa en bok för att vakna till. Helt fantastiskt. Min morgon idag såg ut så här:

– Wordfeud istället för bok eftersom jag läste ut boken på bussen hem igår.
– Packa träningsväskan till lunchpasset.
– Packa matlådan till lunchen. Resten finns redan på jobbet.
– Äter frukost på jobbet idag. Behöver oftast någon timma till innan jag är hungrig.
– Buss idag eftersom bakdäcket på cykeln är vint.
– Bloggar detta på bussen eftersom boken är slut.

Nästa bok att läsa blev denna. Förmodligen inget litterärt mästerverk. Men jag är verkligen allätare och just nu betar jag av allt oläst som finns hemma i hyllan:

20110929-075459.jpg

En reaktion på “Morgonrutiner

  1. Pingback: Härlig träningsdag | Mitt Aktiva Liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *