Veckans planering

Här kommer min träningsplanering som jag gjort för veckan

Måndag: Vila (möten och kurs hela kvällen)
Tisdag: Löpning
Onsdag: Bodypump
Torsdag: Pilates (det var längesen och det är tillbaka på schemat)
Fredag: Spinning (morgon) & Löpning (eftermiddag)
Lördag: Styrka
Söndag: Löpning

Mycket träning blir det, men det är så jag är van att leva. Det blir kanske ändringar, det brukar kunna bli det. Men jag mår helt enkelt bra av att ha ett mål.

Nästa veckas mål är att testa BodyBalance som är nytt på Actict schema. Tyvärr är tiderna inte så bra, men jag ska ge det en chans. Om jag gillar det lika mycket som jag gjorde när jag testade det första gången så kan det helt klart vara värt de sena tiderna. Har ni testat BodyBalance? vad tyckte ni?

4 reaktion på “Veckans planering

    • Nu är ju inte jag så erfaren på BodyBalance. Men det är en kombination av bland annat Yoga, Pilates och Tai-Chi. Fokus på rörlighet, balans och styrka. Jag blev smått förälskad i det när jag testade. Kan ha varit den fantastiska instruktören också. Så vi får se vad Actic kan erbjuda.

    • Ja det är den känslan jag fick första gången jag testade det. Men det har inte funnits på mitt gym förrän nu. Så jag hoppas det blir bra. På tisdag är det dags. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *