Lätt i sinnet trots allt

Idag är dagen efter mitt första lite hårdare träningspass på länge. Jag har en härlig träningsvärk i benen. Det känns fantastiskt. Sinnet är lätt och jag längtar till nästa pass. Idag har jag vilodag eftersom jag inte hinner helt enkelt. Imorgon är planen att jag ska springa till jobbet på morgonen.

Dessutom ska vi imorgon lägga in en beställning på nya skor och träningskläder från nätet. Det brukar också ge lite motivation. Jag har tittat ut två par skor som jag förmodligen kommer beställa. Jag har redan tidigare varianter av dessa så det känns som säkra kort. Vill ha nu!!!!!!!!!

2 reaktion på “Lätt i sinnet trots allt

    • Ja vilja och lite jävlar anamma kommer man grymt långt med!!! Helt klart! Det är det som har tagit mig runt ett par Göteborgsvarv och ett Lidingölopp… Det och lite träning ;))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Lätt i sinnet trots allt

Idag är dagen efter mitt första lite hårdare träningspass på länge. Jag har en härlig träningsvärk i benen. Det känns fantastiskt. Sinnet är lätt och jag längtar till nästa pass. Idag har jag vilodag eftersom jag inte hinner helt enkelt. Imorgon är planen att jag ska springa till jobbet på morgonen.

Dessutom ska vi imorgon lägga in en beställning på nya skor och träningskläder från nätet. Det brukar också ge lite motivation. Jag har tittat ut två par skor som jag förmodligen kommer beställa. Jag har redan tidigare varianter av dessa så det känns som säkra kort. Vill ha nu!!!!!!!!!

2 reaktion på “Lätt i sinnet trots allt

    • Ja vilja och lite jävlar anamma kommer man grymt långt med!!! Helt klart! Det är det som har tagit mig runt ett par Göteborgsvarv och ett Lidingölopp… Det och lite träning ;))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *