Senaste dagarna

Jaha då har det gått några dagar igen… Jag finns här men har verkligen haft fullt upp sedan sist.

I torsdags var jag med i Mjärdevistafetten med jobbet. Vårt bästa lag kom 7:a av 50 lag.
I fredags åkte vi till Degerfors och umgick med familjen en kväll.
I lördags var jag toastmaster på fantastiska Andreas och Emanuels bröllopsfest. De hade redan gift sig, men festen var i lördags.
I söndags var det hemresa och en trött Ida som slängde sig i soffan.
I går var det fotokurs igen. Det är inte helt enkelt med foto. Mycket att tänka på. Men det är roligt. Jag måste bara bli bättre på att ta mig ut och fota så att jag nöter in kunskapen jag får på kursen.

Jag har haft lite känningar i ryggen senaste veckan. Därför har jag inte velat cykla till jobbet när jag haft alla saker att släpa på. Och eftersom förra veckan hade lite av tendens att vara varannandags-vecka, så blev det buss mest hela tiden. Men nu har jag planerat om mina veckor lite. Mån-ons sitter jag hos kund. Tors-fre på kontoret. Det innebär att jag åtminstone kan cykla på tisdagar. Tisdag är det idag och jag cyklade till jobbet 🙂

Dessutom var jag på Actic på lunchen och styrketränade. Jag värmde upp på bandet och sen körda jag ryggövningar, 2 olika plankan i flera omgångar och så rörlighetsövningar. Det var skönt. Måste bara försöka få lite mer regelbundenhet i styrkepassen. 3 i veckan är ju målet nu. Så skärpning!!!

Nu ska jag slänga mig på pärlan och cykla hemåt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *