Människor som imponerar

Det finns många människor som imponerar på mig. Jag imponeras av fantastiska prestationer. Det behöver inte alltid innebära att man är snabbast eller starkast när det gäller. Varje människa har sin historia och sin bakgrund och det är utifrån det man presterar.

En person som i flera år har imponerat på mig är Anders Olsson. Hans historia är fantastisk. Han skadade sig och en rad olyckliga händelser resulterade i att han blev förlamad från midjan och neråt. Han är nu rullstolsbunden och hans lungkapacitet är bara ungefär 50 procent. Han blev efter detta beroende av morfin. En vän gav honom sedan en utmaning. Efter det började han träna och idag har han bland annat tagit guld i simning i Paralympics.

Jag har själv haft äran att sett Anders simma sig in bland top 10 på Vansbrosimningen och jag har sett honom kämpa sig runt Järnmannen i Kalmar. Han är imponerande. Han är grym. Här kan ni läsa om hans senaste bedrift som nu har gett honom smeknamnet ”The Swedish Torpedo”.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/simning/article13576087.ab
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/simning/article13580126.ab

Jag ska lägga upp en bild på honom hemmifrån. Jag har inte tillgång till den här.

 

En reaktion på “Människor som imponerar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *