Äntligen

Idag kom jag iväg på något jag längtat efter länge och samtidigt bannat mig själv för att inte ha tagit tag i. Jag har suktat både efter gymmet och känslan efter ett härligt morgonpass. Imorse när klockan ringde vid 05:30 bestämde jag mig för att skippa den tidiga morgonen på jobbet och åka till Actic Tornet efter att ha skjutsat D. Kroppen fick sig ett ganska lugnt men skööönt uppstartspass i gymmet. Både styrka OCH morgonpass i ett idag med andra ord. Jag körde:

10 min uppvärmning på bandet
Axelpress uppåt
Axellyft framåt
Triceps med hantel bakom nacke
Marklyft
Höga baksida axlar
Rodd
Plankan
Stretch

Kan inte alla fina namn jag. Men styrketräna kan jag i alla fall. Nu blir det jobb innan det är fredag och helg!!!

20110902-075151.jpg

2 reaktion på “Äntligen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *