Laddar inför dagen

Idag är det utbildning som gäller på jobbet. Jag ska sitta med på en utbildning för kundens räkning. Det ska tas anteckningar och skrivas upp oklarheter och frågeställningar. Jag har laddad med fil-frukost och nu på jobbet laddar jag lite extra med grönt te och ett äpple. Svenskt äpple såklart!!!

20110901-080940.jpg

Ikväll ska det testas ett nytt recept hemma i stugan. Honungsglaserade kotletter med råris. Låter smarrigt och är nog smarrigt. Uppdaterar ikväll så får vi se om jag kan tipsa om det. Det känns höstigt värre och jag gillar det. Jag ska fokusera på det lite murrigare och rustikare nu och lämna sommarens sallader bakom mig. Jag känner att det är dags. Jag har tänkt att lergrytan ska få åka fram många gånger under hösten. Och i helgen vankas en smarrig chili.

Jag har tänkt hinna med en promenad ikväll också. Och så kanske lite styrka hemma efter det. Det är liksom dags!!!

2 reaktion på “Laddar inför dagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *