Social dag med avslutande superdryck

Idag har varit en social dag. Imorse hann jag med lite mystid med världens sötaste Ture i lekparken. Sen åkte vi til en kompis till Daniel som bjöd på god lunch. Efter det åkte vi förbi hos min gamla kollega Marika och fikade med hennes familj. Vi har inte setts på över ett år så det var roligt.

Kvällen har tillbringats hos min kära syster med familj. Vi har grillat kyckling, baconinlindade dadlar och halloumi. Till det åt vi ugnsrostade rotfrukter.

Idag köpte vi granatäpplejuice. Inget tillsatt socker, inga sötningsmedel, inga konstgjorda färgämnen eller aromämnen och inga konserveringsmedel. Den var inte jättesöt och var perfekt att smutta på kyld i ett vinglas om man väljer bort alkoholen som jag gjorde idag! Mycket c-vitaminer och antioxidanter.

20110727-221020.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *