Uppe med tuppen

Idag vaknade jag kl 6 och kunde inte somna om. Typiskt när man inte behöver gå upp om man inte vill. Jag är trött men kan inte sova. Jag läste ett tag och sedan gick jag upp.

Jag älskar visserligen de här timmarna på morgonen när jag är själv vaken. Jag kan pyssla och fixa och njuta av tystnaden. Idag startade jag med att slänga in en müsli i ugnen på rostning. Sedan har jag plockat lite och packat upp den ena resväskan. Nu äter jag frukost.

Jättehungrig och tomt kylskåp brukar inte vara någon bra kombination. Nu finns det ju alltid frusna bär i frysen och rågflingor i skafferiet. Så det blev en hederlig gröt med hallon helt enkelt. Den frukosten är en av mina återkommande frukostar även om det var ett tag sedan nu. Jag brukat hotta upp den med linfrön eller solrosfrön.

Det var riktigt gott och skönt att slippa frukosten jag ätit på Kreta i nästan två veckor. Den bestod av gurka, tomat, fetaost, bröd, melon, ost, juice, yoghurt och persikor i princip varje morgon. Helt ok men tråkigt i längden. Fetaosten var GUDOMLIG dock!!! Inte världens nyttigaste frukost kanske, men inte den onyttigaste heller.

Nu ska jag ta mig en kopp av mitt efterlängtade te innan jag sticker och handlar.

20110723-082708.jpg

20110723-082715.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *