Rutiner

Idag bär det av hemåt igen. Tråkigt att lämna solen och värmen för det svenska vädret som jag har förstått ska vara ganska regnigt.

Men det ska bli ganska så skönt också. Komma hem till huset och fixa lite till med det. Träffa lilla Ture som jag inte träffat så mycket sedan innan midsommar och så få ordning på lite rutiner. Vi har ju faktiskt två veckor kvar av semestern så vi kan ju vara lediga och njuta ett tag till.

Jag ska försöka träna lite extra hårt veckan som kommer. Och så ska jag planera höstens träning lite. Jag vill så mycket med min träning att jag inte kan få allt på en gång. Jag får planera och välja ut. Som det känns nu kommer det bli styrka, spinning, löpning och en del pass om schemat passar men passtyp och instruktör. För instruktören är viktig för mig. Jag kör hellre ett pass själv på gymmet är ett pumppass med en instruktör som inte tilltalar mig.

Jag längtar efter vår egen mat också. På slutet blev det lite jobbigt att välja vad man skulle äta. Menyerna är lika på alla restauranger. Mina bästa denna vecka har varit Stifado, Mixed grill plate, Stuffed Beef Burger ock Grekisk sallad. Lite för mycket pommes blir det lätt för min smak. Men det har ändå inte blivit det hela tiden. En del ris och bakad potatis har serverats också.

På tal om rutiner. Hur tänker ni planera er höst, om ni ska planera den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *