Svettigt

Svettigt känns det mest hela tiden här. Men jag klagar inte.

Igår morse ringde klockan 7 och jag och Daniel gick upp och morgonjoggade. 5 km på 28 min. Det var varmt men inte så gassande som det är på dagarna. Jag har aldrig svettats så tidigare. Svettdropparna pärlade sig till och med på benen. Benen var lite morgonsega. Men km 4 blev en tempoökning på 5 min. Tillbaka på hotellet tänkte jag på mitt styrkeprogram som jag ska komma igång med hemma sen och som Nina har hjälpt mig med. Även om jag inte kunde köra det rakt av blev det ett halvtimmas styrkepass på hotellrummet
med 1,5-liters vattenflaskor som tyngder. Det blev axelpress, dips, rodd, bicepscurl, situps, upphopp, knäböj och utfall.

Idag ska jag försöka få till lite längder i poolen tror jag.

20110714-121048.jpg

En reaktion på “Svettigt

  1. Låter som ni har en härlig semester! Duktigt att springa i värmen, man blir ju lite kliig i kroppen av att vila för mycket:) Och grymt jobbat med styrkan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *