Sol och värme

Natten till igår kom vi fram till Agia Marina på Kreta. Dagen igår låg vi på stranden fram till lunchdags och sedan blev det en tupplur och bad vid poolen. Det är så avkopplande och skönt att va här. Igår på stranden låg jag i solen och halvdåsade. Runtomkring mig hördes vågbrus, lekande barn, strandtennisspel, strandförsäljare och motorbåtar. När jag blev för varm tog jag ett svalkande dopp i havet. Livet är härligt här. All stress hemma är bortkopplad. Telefonerna är mestadels inlåsta i en saftey box och vi kopplar bort och kopplar av.

Vi ska ta några mornar med jogg. Annars verkar det kunna bli en del längder i poolen. Ganska lång för att vara en hotellpool.

20110712-121235.jpg

20110712-121307.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *