Halvvägs

Nu har halva tiden av morgonen gått och halva listan är avklarad. Dock även en hel del saker som jag inte fick med på listan.

Jag har iaf tränat, hittat båda laddarna, hittat Daniels böcker, lagt upp Daniels badbyxor, hittat min iPod och lämnat nyckeln. Daniel har vattnat ute. Utöver det har vi rensat lite snabbt i förrådet och plockat i ordning.

Passet förut blev ett kort och intensivt pass. 5 km på 27:20 är ingen jättesnabb tid direkt. Men det var morgonsega ben, ingen uppvärmning och ett fall inkluderat. Dock kan jag nog glömma under 25 min i Kalmar. För en långdistansare som jag är det tydligen trögt att bli snabb.

Idag hände också det som brukar hända en gång per säsong ungefär. Jag snubblade på en rot. Skrapsår och ur balans i löpningen resulterade det i. Men det var inte värre än så. Som tur var. Jag kunde avsluta passet. Det var inte så extremt varmt idag men ändå forsade svetten en lång stund efter avslutat pass.

Nu ska vi fortsätta med det sista innan vi sticker.

20110710-110252.jpg

20110710-110259.jpg

3 reaktion på “Halvvägs

  1. Vad duktig du är! Hoppas ni får det superhärligt. Du får lova att höra av dig när ni kommer tillbaka. Ska försöka hålla igång tills dess. 🙂 Massa kramar till både dig och Daniel!

  2. Ajaj! Jag tycker att 27,20 är ganska snabbt:) Mitt PB ligger strax däröver. Det var ju iof något år sedan som jag senast seriöst tog tid på fem km…kanske dags igen?

    Ha det så himla skönt i solen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *