6 timmar kvar

Jaha om dryga 6 timmar är det avfärd från Linköping till Arlanda. Mycket packades igår, men det är lite småplock kvar. Jag funderar på om jag hinner med allt som jag skulle vilja hinna. En del av det är dock måsten. Det jag skulle vilja/behöva/måste är:

Träna (springa)
Ladda ner P3-dokumentär på
Hitta iPoden
Hitta laddaren till kameran
Hitta laddaren till Daniels rakapparat
Ture-mys
Lämna mat till syrran
Diska (snarare plocka in disken ur maskinen när den är klar)
Vattna blommor inne
Vattna växter och häcken ute
Handla ett par saker
Fålla Daniels badshorts
Lämna nyckel till grannen
Förbereda bilen
Slänga skräp vid återvinningen
Hitta Daniels pocketböcker

Ja det är en del att göra och jag har säkert missat lite. Nu borde jag gå upp. Hinner jag inte med allt får jag prioritera. Jag börjar med frukost och kanske en löptur 🙂 D får sova ett tag till. Han behöver mer sömn än jag!

Håller uppdaterad över hur det går…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 timmar kvar

Jaha om dryga 6 timmar är det avfärd från Linköping till Arlanda. Mycket packades igår, men det är lite småplock kvar. Jag funderar på om jag hinner med allt som jag skulle vilja hinna. En del av det är dock måsten. Det jag skulle vilja/behöva/måste är:

Träna (springa)
Ladda ner P3-dokumentär på
Hitta iPoden
Hitta laddaren till kameran
Hitta laddaren till Daniels rakapparat
Ture-mys
Lämna mat till syrran
Diska (snarare plocka in disken ur maskinen när den är klar)
Vattna blommor inne
Vattna växter och häcken ute
Handla ett par saker
Fålla Daniels badshorts
Lämna nyckel till grannen
Förbereda bilen
Slänga skräp vid återvinningen
Hitta Daniels pocketböcker

Ja det är en del att göra och jag har säkert missat lite. Nu borde jag gå upp. Hinner jag inte med allt får jag prioritera. Jag börjar med frukost och kanske en löptur 🙂 D får sova ett tag till. Han behöver mer sömn än jag!

Håller uppdaterad över hur det går…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *