Morgonträning igen…

I morse fick jag till det igen. Jag kom upp och kom iväg till gymmet. Äntligen!!! Snälla Nina har hjälpt mig med ett träningsupplägg när det gäller styrketräningen som jag tänkte följa. Tanken med passet imorse var att komma dit och känna på övningnar i ett av passen. Mjuka upp lite och känna av kroppen. Jag gick därifrån med matta armar och en härlig tröttnadsskänsla. Det är något speciellt med att gymma. Jag gillar det, men jag kan inte riktigt beskriva den ändå. Visst, det finns övningar jag helst hoppar över, men nu ska jag göra som Nina sagt och köra de övningar hon gett förslag på. Hon vet vad hon pratar om verkar det som. Två gånger i veckan ska jag till gymmet och så ett core-pass. Men jag kommer nog börja ordentligt först efter semestern. Men skoj ska det bli. Lite mer om upplägget kommer en annan dag när jag kännt av det lite mer.

Tack Nina för att du peppar mig att ta mig till gymmet!!!

Imorgon är målet att komma iväg och simma igen!

8 reaktion på “Morgonträning igen…

 1. Vad roligt att du inspireras! Ska bli spännande att se vad du tycker sedan, och hur det känns imorgon:) Hör bara av dig om det dyker upp några frågor! Vilka övningar är det som känns jobbiga? Alla har ju några sådana hatövningar, men ibland kan man överkomma dem genom att öva på dem. Ofta är det ju just det som man behöver öva på. Been there! Och plötsligt ledsnar man på något annat, om man gillat innan. Det ger naturlig variation och utmaning i passen:)

  • Haha idag gör det mest ont av träningsvärk. Men det gillar jag. Jag älskar rodd, latsdrag och magövningar. Biceps börjar bli ok. Armhävningarna är sega men det kommer. Cablecrossen vet jag inte om jag fick ordning på. Ska kolla in på nätet lite. Dipsen är jobbiga men det gick över förväntan. That’s it! Frågorna kommer nog efter semestern. Tusen tack igen!!!

 2. Vad roligt att du inspireras! Ska bli spännande att se vad du tycker sedan, och hur det känns imorgon:) Hör bara av dig om det dyker upp några frågor! Vilka övningar är det som känns jobbiga? Alla har ju några sådana hatövningar, men ibland kan man överkomma dem genom att öva på dem. Ofta är det ju just det som man behöver öva på. Been there! Och plötsligt ledsnar man på något annat, om man gillat innan. Det ger naturlig variation och utmaning i passen:)

  • Haha idag gör det mest ont av träningsvärk. Men det gillar jag. Jag älskar rodd, latsdrag och magövningar. Biceps börjar bli ok. Armhävningarna är sega men det kommer. Cablecrossen vet jag inte om jag fick ordning på. Ska kolla in på nätet lite. Dipsen är jobbiga men det gick över förväntan. That’s it! Frågorna kommer nog efter semestern. Tusen tack igen!!!

 3. Jobbigt är bra:) Och just armhävningar och dips ser man faktiskt fort en utveckling i!

  Hmm, undrar om inte jag precis såg en av mina favoritövningar för baksida axlar i cc på en blogg jag läser? Kolla in Bemmes fitnessblogg, undrar om inte hon la upp ett videoklipp på just den för någon vecka sedan?

 4. Jobbigt är bra:) Och just armhävningar och dips ser man faktiskt fort en utveckling i!

  Hmm, undrar om inte jag precis såg en av mina favoritövningar för baksida axlar i cc på en blogg jag läser? Kolla in Bemmes fitnessblogg, undrar om inte hon la upp ett videoklipp på just den för någon vecka sedan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *