Resa bokad

Insåg precis att jag inte har bloggat sedan i förrgår. Det är mycket nu. Mycket jobb, alldeles för lite träning men mycket socialt och trevligt. Det är kanske det som hör sommaren till.

Igår gjorde vi en del ärenden på stan eftersom D slutade tidigare. Sedan åkte vi hem och fixade lite innan vi gick bort till Daniels bror Peter och hans Rebecka. Kvällen slutade med att vi hade en resa till Agia Marina på Kreta bokad. Vi åker nästa söndag och stannar i 12 dagar. Det ska bli härligt att komma bort och få garanterad sol. Man kan inte alltid lita på vädret i Sverige. Så då var halva semestern planerad. Någon som har tips om Kreta??? Jag älskar att ligga på stranden och sola, bada och läsa en bra bok. Men inte samma strand varje dag helst. Jag vill gärna se lite av platsen jag besöker också

Dagen idag har också ägnats åt en massa jobb och lite ärenden. När vi kom hem lade vi en beställning på skor och annar smått och gott på nätet. Förhoppningsvis kommer mina Nike Free innan vi åker. Jag hade velat ha ett par Adidas Adizero Aegis också, men de fanns inte.

2 reaktion på “Resa bokad

    • Ja det ska bli superskönt. Det blir bli lite morgonträning i alla fall så man inte ligger av sig helt. Jag har haft lite för mycket halvdana veckor nu för att helt slappa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *