Härlig kväll

Ingen träning hanns med idag. Tinnis var stängt imorse och efter jobbet prioriterades den bort till förmån för häng med fina människor. Fina Ingrid är i stan några dagar och ikväll ärades vi med ett besök i Tallboda. Ingrid, Linda och Tor var här på grillkväll. Tjejerna dök upp i somriga kläder så jag tog en snabbdusch och hoppade i min nya röda klänning jag köpte häromdagen. Mycket god mat, lite rosé och sedan glass blev det. De hade köpt med sig GB’s nya Päronsplit-glass. Livsfarligt god!!!

Det är tråkigt med vänner som lämnar Linköping. Vissa mycket mer än andra och Ingrid är en av dem. Jag borde hälsa på henne oftare. Saknar henne här. Hon är liksom en del av mitt Linköping. Jag hoppas innerst inne på att hon kommer tillbaka någon dag. Puss på dig vännen!!!

20110629-231450.jpg

20110629-231459.jpg

20110629-231512.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *