Benen bär mig

Igår var det hårdträning löpning och en massa cyklande överallt. Idag känns benen lite trötta. Men det är ändå över förväntan. Ingen träningsvärk alls och benen trampade mig lätt som vanligt till jobbet imorse. Bara en massa myggbett. Känner fortfarande att jag njuter av gårdagens pass. Jag gillar att ta ut mig och verkligen slita. Då kan man verkligen känna att man gett kroppen vad den behöver. Jag kör hellre stenhårda pass med blodsmak i munnen än pass där man inte tar ut sig och knappt blir svettig. Det kanske är därför jag inte tycker danspass är något för mig. Jag kör det för sällan för att hänga med. Då får jag koncentrera mig för mycket på stegen så att jag inte kan köra så svetten sprutar. Det finns ju vissa undantag men genrellt är det hårda pass jag föredrar…

2 reaktion på “Benen bär mig

  1. Haha, jag är likadan, dans är som uppvärmning. Visst är det skönt när det känns i hela luftvägarna flera timmar efter att man verkligen har utmanat sig! Men konstigt nog är det som du skriver; när man tror man ska få som mest träningsvärk, så kommer det ingen! Ska kika igenom min mail nu, låter som ett killerpass att få in i helgen!

  2. Passet tog nog mer än jag känner egentligen. För trots att jag inte har någon specifik träningsvärk har jag fortfarande lite tyngre ben än vanligt 🙂 Härligt är det iaf 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *