Fler matberoenden

Vissa saker får man totalt dille på när det gäller mat. Under våren när jag köpt sallad har jag ofta valt falafel. Brödernas kök i Mjärdevi center i Linköping har jättegoda i sin salladsbuffé. Förra veckan chansade jag och köpte färdiga på Ica och igår provade vi dem. Lika goda de 🙂 Nästa steg är att göra egna. Känns bättre och nyttigare att göra det. Rapport på hur det gick kommer efter första försöket. Tips på era falafel-recept mottages gärna!!!

20110628-094547.jpg

6 reaktion på “Fler matberoenden

  1. Åh, har tänkt länge att jag ska göra! Jag kör receptet från google, men sen kör jag lite andra tillbehör, svenska falaflar? kan vara rätt trista. Mitt tips är att servera med tabbouleh, saltgurka, riven rödkål, hummus och vitlökssås. En variant som jag älskade när jag bodde i Australien, de serverades på ett ställe på Bondi.

    • Härligt! Ska leta fram ett recept efter resan och testa 🙂 Nu i veckan blir det att äta det som behöver ta slut i kylen 🙂 Och där står bland annat en halvfärdig ljuvlig chili och väntar på att få stå på spisen en 1-2 timmar till…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *