Ultralöpning

Ultralöpning är något som i dagsläget lockar mig otroligt mycket. Jag vill springa lååångt och lääänge. Jag är ju inte där riktigt ännu, men jag vill dit helt klart. Jag läser mycket bloggar om ultralöpare som avverkar mil efter mil efter mil. Deras kroppar bara för dem framåt, framåt framåt!!! Ni inspirerar mig allihopa!!! Några av de jag läser och som jag kan tipsa om är MarathonMia och Miranda Kvist.

Det är helt klart att ta sig däråt!!! Jag ska öka nu. Planera min träning och öka försiktigt. för jag vill också bli en grym ultalöpare. 🙂

5 reaktion på “Ultralöpning

  1. Ja, det vore härligt! Kanske vore något, fart verkar ju inte vara min grej…Men jag har nog inte tålamodet att lägga all den tiden tyvärr. Mitt mål är att någon gång under året springa 2 mil, aldrig gjort mer än 12 km. Får räcka sålänge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ultralöpning

Ultralöpning är något som i dagsläget lockar mig otroligt mycket. Jag vill springa lååångt och lääänge. Jag är ju inte där riktigt ännu, men jag vill dit helt klart. Jag läser mycket bloggar om ultralöpare som avverkar mil efter mil efter mil. Deras kroppar bara för dem framåt, framåt framåt!!! Ni inspirerar mig allihopa!!! Några av de jag läser och som jag kan tipsa om är MarathonMia och Miranda Kvist.

Det är helt klart att ta sig däråt!!! Jag ska öka nu. Planera min träning och öka försiktigt. för jag vill också bli en grym ultalöpare. 🙂

5 reaktion på “Ultralöpning

  1. Ja, det vore härligt! Kanske vore något, fart verkar ju inte vara min grej…Men jag har nog inte tålamodet att lägga all den tiden tyvärr. Mitt mål är att någon gång under året springa 2 mil, aldrig gjort mer än 12 km. Får räcka sålänge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *