Träningsglädje Training Camp

Inspirerande Sara har en Facebookgrupp som heter Vägen till toppform. Där har hon nu under sommarveckorna ett Training Camp som innebär att alla ska köra ett pass i veckan som hon lägger upp.

Detta börjar denna vecka och som ni säkert förstår är inte jag sen att hänga på. Jag är ju liksom inte den som bangar en utmaning. Precis som jag älskar att bli inspirerad av andra, så älskar jag att inspirera. Så vad tror ni jag gör? Jo jag börjar dra ihop lite folk som kan köra passet med mig! Jag hoppas vi blir ett litet gäng i alla fall.

Veckans pass är ett riktigt ben-mördar-pass. Jag har funderingar på en riktig mördarbacke och hoppas verkligen att det finns några som vill göra mig sällskap för att få blodsmak i munnen 🙂 Mer information om passet finns här.

Sååå, vilka ska med? Susen, Lotta, Daniel, Tor? Fler? Imorgon kväll kör vi ett gäng i Linköping i alla fall. Alla som vill kan hänga med och köra i sin egen takt!!!

5 reaktion på “Träningsglädje Training Camp

  1. Nu blev det många kommentarer:) Men så är det när det är många bra inlägg! Hör du, kan inte du briefa mig om det där passet? Jag tillhör ju de få, märkliga människor som hårdnackat vägrar fejan:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *