Sista morgonen

Så vaknar man till solsken och värme sista morgonen. Vi ska inte klaga på regnet eftersom vi nästan helt klarat oss från regn. Men detta väder hela helgen hade inte varit helt fel.

Denna midsommar har bjudit på både skratt och tårar, värme och kärlek. Jag har tillbringat den tillsammans med människor som står mig nära och som betyder något. Det har sprungits och simmats, lästs böcker och lösts korsord. Vi har spelat Yatzy och TP med uråldriga frågor. Det har bjudits på drinkar, god mat och smarrigt fika varje dag.

Helgen har gett mig energi att avverka de kommande två sista veckorna innan semestern. Jag är laddad för att öka på träningsmängden efter ett par veckor med mindre träning. Jag har kunnat koppla bort alla saker jag vill hinna med. Det är skönt att kunna komma bort och koppla bort. Jag mår bra och jag är full av energi!!!!!!!

20110626-084906.jpg

20110626-084914.jpg

20110626-084925.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *