Bra avslutning på veckan

Ja då var vi hemma igen då. Vi vände nästan direkt i dörren för att ta ett återhämtningspass. Jag hade rejält med träningsvärk i benen igår. Men en ordentlig morgonstretch då och vilodag löste det hela.

Dagens pass skulle som sagt bli ett återhämtningspass. Daniel öppnade ganska snabbt för oss och efter 2 km lade jag om strategin till tempopass. Nu är ju inte jag snabb alls och det blev 5 km på 27 min med lugn öppning. Jobbigt var det iaf.

På mig hade jag mitt rosa Nike-linne och de nya Nike-shortsen som jag fick i Torekov. Det var bra temperatur att springa i så det var ett bra pass.

Tack vare dagens pass blev veckans träning ändå ok. Ett styrkepass, ett långdistanspass och ett tempopass. 3 pass i veckan är bra enligt min måttstock. Men målet är minst 4. Så nästa vecka blir det skärpning. Vad har ni för mål? Vilken träningsmängd är ok för er???

20110626-220046.jpg

20110626-220039.jpg

13 reaktion på “Bra avslutning på veckan

  1. Jag tänker nog som du att tre pass är bra men 4 är det jag verkligen vill få in. Jag har provat att springa i linne men får skavsår på armarna då. Surt för det är grymt skönt…

    • Ja linne är kanon! Jag undviker det på långpass eftersom jag får skavsår ibland. Det får jag även om jag bara har shorts när jag springer långt.

  2. Haha, låter lite som mitt pass i Hellas ju:) Jag har ju två par sådana där shorts. De är snygga, men tyvärr tycker jag att de åker in lite i….rumpen;) Och åker upp i armhålorna om man tar i ordentligt, haha. Tre pass i veckan är absolut bra, framför allt med den fina blandningen du fick till. Jag har ju blivit miljöskadad och har höjt min ribba. Ofta blir det två löppass, borde nog vara tre för att jag ska bli nåt snabbare någon gång:( Ett pass spontanträning eller yoga. Och du kommer nog märka om du fastnar mer för styrkan att man vill ha mer än ett pass:)

  3. Haha, låter lite som mitt pass i Hellas ju:) Jag har ju två par sådana där shorts. De är snygga, men tyvärr tycker jag att de åker in lite i….rumpen;) Och åker upp i armhålorna om man tar i ordentligt, haha. Tre pass i veckan är absolut bra, framför allt med den fina blandningen du fick till. Jag har ju blivit miljöskadad och har höjt min ribba. Ofta blir det två löppass, borde nog vara tre för att jag ska bli nåt snabbare någon gång:( Ett pass spontanträning eller yoga. Och du kommer nog märka om du fastnar mer för styrkan att man vill ha mer än ett pass:)

  4. Ja det är mycket man vill hinna med på träningsbiten. Jag gillar ju styrkan. Har kört det lite förut. Måste bara hitta ett upplägg som passar mig bara 🙂 Och shortsen funkade på det korta passet. Annars har jag dem på gymmet eller när jag cyklar till jobbet. Men grymt sköna. Jag är också miljöskadad och tycker 3 pass är i minsta laget. Men jag fick som du sa en bra blandning iaf.

  5. Maila över dina tankar om styrkan om du vill, så kan jag titta lite på det och kanske ge några tips? Hur mycket tid vill du lägga, vad vill du ha fokus på, osv? Vad har funkat bra innan, vad inte? Ja, lite så…du har ju bra koll ändå, men ibland kan man behöva lite input. Jag ska själv överlämna all min makt imorgon….;) Hjälp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *