God dryck

Nu sitter jag här hemma och jobbar. Daniel lagade smarrig köttgryta förut som även blir matlåda imorgon. Ser redan fram emot den, så god var den.

Mycket jobb blir det idag, men det är avstressande att kunna beta av lite saker i lugn och ro. Daniel ligger inne på vardagsrumsgolvet och rehabtränar. Jag serverade honom precis ett glas smarrig fruktdryck av granatäpple. Nämligen Pome Granate som är ytterligaren en produkt som var med hem i resväskan från Torekov förra helgen. Riktigt gott var det och stort plus att det inte är några tillsatser, konserveringsmedel eller tillsatt socker. Inte heller några sötningsmedel. Pome har även kommit med en ny smak som heter Pome Blueberry. Den verkar riktigt spännande. Frågan är bara hur man ska lyckas få smaka på den…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *