Ska jag??? Vilka är på???

Som ni kanske vet följer jag idag ett program för att klara halvmaradistansen under 2 timmar. Jag har ingen halvmara inbokad och inga jätteplaner på någon heller. Jag kör efter programmet för att bli strukturerad med löpningen och få en bra ökning med distanser och en balans i de olika passen. Jag vet ju hur jag ska göra egentligen, men det är smidigt med ett program.

Nu blir jag mer och mer sugen på Lidingöloppet igen. Det vore ju en skön utmaning när jag är igång så bra med löpningen igen. Pratade med Becca om det igår och hon blev också pepp på att springa hela. Hon hade tänkt halva från början. men va fasen. Vi är ju igång redan nu och och springer hyfsat långa distanser. Det ska ju inte vara några problem.

Så mina funderingar är alltså. Ska jag hoppa av halvmaraprogrammet och hoppa på Lidingöloppsprogrammet istället? Ja varför inte? Ikväll köööör vi Becca 😀

Tittade på lite gamla bilder från Lidingöhelgen 2008 då jag sprang MK15 på lördagen och Lidingö Tjejlopp på söndagen. Jag blir ännu mer sugen nu!!! 🙂

På upploppet MK15 2008

På upploppet MK15 2008Härliga tjejer som avslutade Tjejklassikern denna helg!

2 reaktion på “Ska jag??? Vilka är på???

  1. Din sida ser lite konstig ut.. 🙁

    Det verkar som att du är riktigt sugen på Lidingöloppet. Så jag säger: KLART du ska hoppa på det!!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *