Förra veckans träning

Ja jag hade i alla fall ambitionen att förra veckan skulle bli en genombra träningsvecka. Den inledde jag med 3 dagars vilodag och husfix istället. Men det börjar faktiskt hända lite saker i huset, även om en del verkar tycka det går långsamt. Nu har vi ju andra saker som är viktiga också. Så vi tar det i vår takt.

Men som sagt, det första jag gjorde i motionsväg blev Blodomloppet i torsdags (om man nu inte räknar med cykelturerna till jobbet, vilket jag inte gör när jag bara ska in till stan och jobba). Men från och med torsdag blev veckans träning i alla fall ganska ok. 303 minuturar för att vara exakt. Ganska ok för en vecka med dålig start…

Hur ska denna vecka se ut då? Jo min plan är:
Måndag: Vilodag, ev lite utmaningsstyrka
Tisdag: Intervaller. Backe eller 2-minuters
Onsdag: Inte bestämt men ngt blir det.
Torsdag: Löpning
Fredag: Vilodag
Lördag: Löpning
Söndag: Vilodag eller löpning

Vi får se hur det går denna vecka…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *