Cykeltur med Lillstrumpa

Imorse låg jag lite extra länge och drog mig i sängen. Det var skönt. Lika skönt var det när min Supersöta Supersyster Cissi ringde och ville cykla. Då var det bara att gå upp och dra på sig träningskläderna och äta en macka innan vi gav oss iväg.

Hon hade en trevlig runda som gav oss iväg på. Det kändes som om det var motvind hela vägen utom typ 10 minuter. Bra träning men för mina trötta ben var det lite jobbigt. Jag försökte dra lite i motvinden men mjölksyran sprutade i benen och pulsen rusade. Så Cissi fick dra mig runt. Summa summarum: mina ben är fortfarande sega efter loppet i torsdag. Men jag tänkte ta en tuff period nu ett tag så det är bara att slita på.

Imorgon är det löpning som gäller. Jag och Cissi ska ut i spåret. Det ska bli skoj!!!

20110528-200725.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *