Premiärturen på cykel till jobbet

Idag cyklade jag första gången till kontoret sedan vi flyttade till huset. Tidigare i veckan har jag cyklat till kund och då är det inte lika långt. Idag cyklade jag en av de vägar som jag tror kan vara närmst och det blev 12,5 km. Eftersom man ska ta sig genom stan så tog det hela 35 minuter, så snitttempot blev ju inget vidare. Men jag försökte göra ett intervallpass av det, plus att jag är lite seg i benen efter igår, så det fanns lite att trampa ur. Men som sagt i uppförsbackarna och på en del raksträckor drog jag så mycket jag kunde. Synd att alla stopp och svängar i stan drar ner snittfarten. En liten tanke med dagens sträcka var att få snabbaste vägen eftersom jag tänkt springa springa sträckan ibland också. När det gäller cyklingen ska jag försöka hitta en liten omväg så att jag i alla fall kommer upp till 20 km.

Det är härligt att se att det är så många som faktiskt cyklar i denna stad. Linköping har faktiskt bra cykelmöjligheter, så det finns inget som hindrar att man cyklar. Så gör man en gärning för miljön samtidigt som man får gratis vardagsmotion också. Jag ska cykla så mycket jag bara orkar och kan. Jag kan ju duscha på jobbet, så det är ju bara att köra på. Mer cykel åt folket!!!

Idag på jobbet är det Compact Working som gäller. Vi ska få nya skrivbord på tisdag och eftersom de som ska flytta ut mitt skrivbord inte är här när som helst så tog de det igår redan. Så jag kommer sitta vid mit sideboard och jobba idag. Jag kör en Jenny-style, kan man säga. Jenny satt med ett sådant flera månader förra året. Men det var mest för att hon inte tog sig iväg och beställde ett nytt 🙂

Compact Working

Compact Working

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *