Effektiv dag

Idag har varit en dag där jag hunnit med mycket. Jag fick motion genom att cykla både till och från jobbet. Efter jag kom hem så tog jag ett varv i spåret. Det blev alltså 2,5 km löpning. Kan tyckas lite fånigt men det finns ett par anledningar. Den ena är att jag ville testa övergång mellan cykel och löpning inför eventuella motionslopp. Sträckan var mindre viktig. Övergången var målet. Den andra anledningen är att jag sprang igår och kroppen behöver vila hyfsat från löpningen.

Annars idag har jag haft Ture på besök. Sen kom Peter och vi åt mat. Sen har jag packat upp och fixat. Och lämnat tillbaka lite flyttlådor till Johnny och Agge. Tack för lånet!! Resten kommer en annan dag!

2 reaktion på “Effektiv dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *