Blodomloppet med Limeladies

Igår kväll var det en av årets händelser i Linköping, Blodomloppet! Detta evenemang har i Linköping förmågan att dra ut även de värsta soffliggarna till start. Företagen ställer upp med lag och efteråt får man en picknick-påse att kalasa på. I år var det nog ca 11 500 startande och jag tror att Linköping med detta är ett av Sveriges största blodomlopp. Bra jobbat Linköping!!!

I år sprang jag ihop med ett gäng tjejer. Två lag ihopdragna av Jossan som skriver bloggen Limeladies tillsammans med Nettan. 11 tjejer var vi som stod på startlinjen. Taggade till tusen!!! Jossan och Nettan är snäppet snabbare än mig. Men jag fick bra ryggar på dem genom den trånga folkmassan innan de ökade lite. Jag höll kvar i mitt tempo som jag uppnått mycket tack vare dem. Jag släppte efter ca 4 km men såg dem länge framför mig. Tiden blev bra idag 52.20 på min klocka och 52.28 in den officiella resultatlistan. Jag vill ju ner under 50 men känner att det kanske inte är så långt borta. Flåset har inga problem att hänga med, men benen behöver mer träning. Bara att träna på.

Stämningen i folkhavet var toppen idag. Vädret var bra för att springa och OK att fika i efteråt. Härligt att se hur många som motionerar en dag som denna. Jag kan inte låta bli att undra hur många som inte tränar regelbundet som nu blir taggade och fortsätter…

20110527-070319.jpg

20110527-070330.jpg

20110527-070342.jpg

20110527-070350.jpg

8 reaktion på “Blodomloppet med Limeladies

  1. Så snart jag frisknat till tycker jag att det är dags 🙂 Barfotaavsnitt på gräs och myrtl som avslutning på ett lätt distanspass? Dra ihop ett gäng!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *