Walkingskor

Idag hade Camilla på jobbet fått en leverans skor på posten. Hon hade bland annat köpt ett par walkingskor av märket Puma. Set var BodyTone-skor. Det fick mig återigen att tänka på att jag skulle vilja ha ett par EastTone från Reebok. Kanske ska spana in ett par snart 🙂 Här kommer en bild på Camillas sko 🙂

Har ni några skor att tipsa om?

20110526-144103.jpg

6 reaktion på “Walkingskor

  1. Har inga tips på skor att gå i, letar själv men vet inte om jag vågar ”gå på” det där med easy tone skorna. Kan det verkligen funka? Fast å andra sidan skulle jag kunna tänka mig ett par MBT om det inte vore så attans fula… Så varför skulle de funka om jag inte tror på easy tone? 😉

    • Ja jag resonerar lite likadant! MBT är ju inte jättesnyggt direkt. Och jag känner att jag inte har några bra skor att gå i.

  2. Ptja, inte vet jag 🙂 De kanske är skitbra att gå i ändå? Sålänge du väljer dem för att du tycker de känns bra och är värda de högre priset utan att fungera bättre än några andra skor du kan få för mindre så är det ju motiverat. Nu vet du vad du får för pengarna iaf 🙂

    • Haha ja jag kanske får göra en liten efterforskning innan inköp 🙂 jag ska bara packa upp mina gamla löparskor kan jag gå i dem 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *