Frustration

Jag började denna vecka med att sabba träningsplaneringen. *suck* Men jag har inte ångst över det men dock lite frustration. Tiden räcker bara helt enkelt inte till just nu. Det är mycket som ska göras och huset behöver bli beboeligt. Igår lagade jag mat först. Sen skruvade vi lite möbler, var en kort sväng på Ikea för att byta en trasig del och sen rensade jag ogräs på gräsmattan i 1,5 timmar.

Idag blir det dock en löptur och lite styrka. Jag har fortfarande träningsvärk i benen efter fotbollsmatchen och de behöver mjukas upp lite innan blodomloppet på torsdag. Jag ska springa med Limeladies som har dragit ihop två lag. Det ska bli riktigt skoj faktiskt!

Efter en liten irritation på jobbet så packar jag nu ihop och åker hem. Jag får reda ut det en annan dag. Det går inte idag i alla fall, för det finns ingen tillgänglig att prata med om det i alla fall. Jag ägnar kvällen åt huset och mig själv istället. Datorn får stå kvar på jobbet idag också. Så det blir inte heller några jobbtimmar ikväll som det kan bli ibland annars.

Som om inte det vore nog tittar jag ut nu och regnet ööööser ner. Precis som jag ska cykla hem. Tur att jag har regnkläderna med mig. Kan i alla fall intala mig med att det är bra, för då slipper vi vattna gräsmattan idag.

Fullt med frustration alltså. Frustration som jag idag tänkte omvandla till energi för att få mycket gjort hemma!!!

Vad gör ni när ni är frustrerade??? Hur avreagerar ni er?

3 reaktion på “Frustration

    • Nej det blev ingen igår heller och inte kommer det bli idag. Men jag har fått mycket gjort hemma och jobbar med kroppen ändå 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *